Koop goedkope Sneakers online| -75% VIP korting* | JustFab Shop

NEW VIP MEMBER EXCLUSIVE | 50% OFF YOUR FIRST ITEM

Sneakers

Een casual stijl om verliefd op te worden: kijk welke sneakers dit seizoen helemaal zijn!

Sneakers
Als comfort en stijl samengaan, dan zrijn dat wel onze sneakers! Trendy sleehakken of sportieve slippers, deze trends brengen je in beweging.

Welke stijl past bij jouw persoonlijkheid?

Wil je meer? Doe dan deze korte stijltest. Dan laten we je nog meer sandalen zien en maken onze stylisten een inschatting van jouw persoonlijke stijl zodat ze een persoonlijke boutique voor jou kunnen samenstellen!

DOE DE TEST
Sneakers
Zó stylen de bloggers en topmodellen hun sneakers
Wie zegt dat sneakers niet elegant kunnen zijn? Je hoeft geen fitness-freak te zijn om er met deze trendy sportschoenen geweldig uit te zien. De beroemdste moderedactrices en modebloggers dragen hun sneakers bij elke gelegenheid - op straat, maar ook op de eerste rij van de grote modeshows. En hoe style jij jouw schoenen als een it-girl? Dat gaan we je nu verklappen!
Flirty en vrouwelijk Combineer jouw high-top sneakers met een elegante jurk. Onze tip: met glittersneakers en een pastelkleurige plisséjurk zorg je voor een rock look met veel glamour.
Metallic magic Ruil je metallic heels in voor een paar zilveren of gouden sneakers. Die zijn niet alleen veel comfortabeler, maar ook heel erg hot! Waar wacht je nu nog op?
De fashionista Sneakers en een elegante zijden rok of een elegante culotte... Ziet er niet uit? Jawel hoor! Onze tip: sneakers in felle kleuren geven je een echte fashion kick.