Koop goedkope Sandalen Met Hak online | -75% VIP korting* | JustFab Shop

NEW VIP MEMBER EXCLUSIVE | 50% OFF YOUR FIRST ITEM

Sandalen met hak

Super schattig of juist cool, onze trendy sandalen laten je zien wat nu in is!

Sandalen met hak
Klaar voor de warmste tijd van het jaar? Met deze trendy sandalen kun je bijna niet wachten tot het weer zomer is. Doe je nieuwe hakken aan en het feest van de zomer kan beginnen!

Welke stijl past bij jouw persoonlijkheid?

Wil je meer? Doe dan deze korte stijltest. Dan laten we je nog meer sandalen zien en maken onze stylisten een inschatting van jouw persoonlijke stijl zodat ze een persoonlijke boutique voor jou kunnen samenstellen!

DOE DE TEST
Sandalen met hak
Onze top 4 sandalen met hoge hak voor deze zomer
Je booties kunnen met vakantie – Hallo, high heel sandalen! Comfortabale plateauzolen of sexy stiletto's, met deze sandalen is de zomer helemaal van jou. Met al die nieuwe designs en trends is het niet altijd gemakkelijk om je lievelingsschoen te vinden. Daarom hebben onze stylisten de 4 mooiste looks van dit seizoen op een rijtje gezet. Ben jij al klaar voor nieuwe sandalen? Wij wel!
Sensatie Satijn Wij zijn gek op satijnen schoenen! Van plateausandalen à la Marie-Antoinette tot trendy modellen met extravagante borduursels, satijnen high heels zijn jouw musthave voor een zomerfeest in stijl.
Kitscherige details Hou jij van frummels, vrouwelijke frutsels en veel details? Dan is deze stijl helemaal jouw ding! Van regenboogkleuren tot ananas- en citroenprints, kan het mooier in de zomer?
Blokhakken Comfort en stijl gingen nog nooit zo mooi samen! In gedurfd metallic of met heel bijzondere details zijn trendy blokhakken niet alleen voor een feestje gemaakt.
De minimalist Houd jij van puristisch? De puristische variant van deze vrouwelijke hakken was nog nooit zo cool. Op het eerste gezicht minimalistisch, maar met zo veel power dat ze niet alleen op kantoor jouw favoriet zullen zijn.