Shop with confidence: free returns and exchanges within 60 days of purchase.

Schoenen

Begeef je in ons schoenenuniversum en vind de schoen die bij je past!

Schoenen
Welkom in de schoenenhemel! De door ons geselecteerde trendy kleuren en designs laten jouw modehart sneller kloppen. Vind je nieuwe lievelingsschoen nu online.
Schoenen
Schoenen

Welke stijl past bij jouw persoonlijkheid?

Wil je meer? Doe dan deze korte stijltest. Dan laten we je nog meer sandalen zien en maken onze stylisten een inschatting van jouw persoonlijke stijl zodat ze een persoonlijke boutique voor jou kunnen samenstellen!

DOE DE TEST
Schoenen
6 paar schoenen die elke vrouw in haar kast moet hebben
Carrie Bradshaw zei het heel mooi: “Als er een deur dichtgaat, gaat er ergens anders weer een schoenendoos open”. Met deze enorme collectie nieuwe, trendy schoenen kan Carrie's droom ook voor jou werkelijkheid worden en vind je schoenen in alle kleuren van de regenboog. Moeilijk een keuze te maken? Wij laten je zien hoe je een frisse wind door je schoenenverzameling laat waaien en welke klassiekers er in geen geval mogen ontbreken. Hier is onze gids die je helpt om de perfecte schoen te kiezen.
Zwarte pumps Niets is eleganter dan een klassiek paar zwarte pumps. Rond of spits, met deze veelzijdige high heels krijgt elke outfit een vrouwelijke touch.
Enkellaarsjes Geen schoenenkast is compleet zonder een goed paar booties! Met platte enkellaarsjes ga je shoppen en met high heel booties ga je stappen met je vriendinnen.
Ballerina's Deze klassiekers zijn altijd in! Tip: voor de typische Paris Chic-stijl combineer je lichte ballerina's met een zwarte outfit.
Sneakers Ontspannen, comfortabel en heel erg in: sneakers kun je overal mee combineren. Wat wil je nog meer?