Koop goedkope Pumps online | -75% VIP korting* | JustFab Shop

NEW VIP MEMBER EXCLUSIVE | 50% OFF YOUR FIRST ITEM

Pumps

Waaraan herken je een lady? Aan haar pumps! Chique voor op kantoor of op een feestje, high heels zijn dé musthave voor een vrouwelijke look.

Pumps
Voel je fantastisch! Geen enkele andere schoen is zo vrouwelijk én stijlvol als pumps Deze veelzijdige hakken kunnen altijd – bij een jurk, onder een spijkerbroek of voor een feest. Wij zijn gek op onze high heels!
Pumps
Two women wearing red court shoes.

Welke stijl past bij jouw persoonlijkheid?

Wil je meer? Doe dan deze korte stijltest. Dan laten we je nog meer sandalen zien en maken onze stylisten een inschatting van jouw persoonlijke stijl zodat ze een persoonlijke boutique voor jou kunnen samenstellen!

DOE DE TEST
Pumps
Sexy met stiletto's: zó loop je op high heels
Wij weten waar we het over hebben: wat er op de catwalk zo gemakkelijk uitziet, is voor sommige van ons een ware eierdans. Want zolang je niet Beyoncé heet en een aangeboren talent hebt om met naaldhakken over kasseistenen te zweven, kun je niet zonder een paar tips & trucs. Wij spraken met de schoenenexperts van de belangrijkste modeshows om jou de beste tips voor jouw pumps-performance te kunnen geven. Ben je er klaar voor? Trek je high heels aan!
Tip 1: ga proeflopen Loop je pumps in voordat je ze naar een date of een belangrijke bijeenkomst aantrekt. Draag ze in huis als je kookt of opruimt of trek ze aan als je naar de supermarkt gaat. Je zult jezelf er dankbaar voor zijn!
Tip 2: doe aan yoga Lopen op hoge hakken is een acrobatische toer. Yoga helpt je om jouw innerlijke en uiterlijke balans te versterken zodat niets je uit je evenwicht kan brengen. En dat niet alleen – door yoga krijg je ook nog eens een rechte houding. Want alleen als je rechtop loopt, zien pumps er elegant uit!
Tip 3: zelfvertrouwen is de sleutel Haal het topmodel dat in je schuilt naar boven! Er is niets mooiers dan een paar high heels, dus zet je zorgen opzij en geniet ervan! Met een verkrampte houding wiebel je meer – maar als je je goed voelt, zweef je als vanzelf over het asfalt!