ARTIKELEN VANAF €39,95 GRATIS BEZORGING* GRATIS RUILEN KRIJG 50% KORTING OP JE EERSTE ARTIKEL*
HOE HET WERKT

Hoe Het Werkt

VIP worden is makkelijk:
1.
Vul onze korte
lifestyle quiz in
Onze stylisten zullen jou hierdoor beter leren kennen!
2.
Bekijk jouw persoonlijk
samengestelde showroom
Jouw speciale selectie van schoenen, tassen en kleding!
3.
Shop en wordt
een VIP lid
Een VIP lid geniet van exclusieve member-only prijzen en looks vanaf €39.95! Plus, ruilen is makkelijk en gratis voor alle bestellingen vanaf €39.95.
Hoe jouw VIP lidmaatschap werkt
Maandelijks gepersonaliseerde showrooms Op de eerste van elke maand zal een nieuwe selectie van stijlen in je persoonlijke showroom te zien zijn. VIP leden hebben het voordeel van member-only prijzen op looks met de volle prijs!
Shop of
"maand overslaan"
De keuze om te shoppen is altijd van jou! Als je meer tijd nodig hebt om te winkelen of als je besluit om niets te kopen, kan je op de "maand overslaan" knop klikken in de showroom voor de 5e van elke maand en dan wordt er geen geld van je rekening afgehaald. Je kan zo vaak als je wilt een maand overslaan!
VIP Member Credits Als je niet een aankoop doet of op de "maand overslaan" knop drukt voor de 5e van de maand, zal het bedrag van €39.95 van je rekening worden afgehaald op de 6e van de maand (voor een credit) totdat je de lidmaatschap afzegt. Met een credit kan je 1 JustFab item kopen, die je meteen of later kan gebruiken!
Elk moment afzeggen Als je niet tevreden bent met je VIP lidmaatschap, kan je deze ten alle tijden afzeggen door telefonish contact op te nemen met onze klantenservice op het nummer 0858884491 Ma-Vrij 8:00 - 20:00, Za en Zo 10:00 - 18:00.
Voordelen van jouw VIP lidmaatschap

Styles Vanaf
€39.95
VIP's genieten van member-only prijzen op stylen met de volle prijs

Gratis Bezorgkosten
Gratis Ruilen
Gratis bezorging op alle bestellingen vanaf €39.95. Ruilen is gratis en retourneren is makkelijk.

Exclusieve
Deals
Prive uitverkoop voor speciale gelegenheden en fabulous evenementen.