JustFab Online Shop
Gratis levering voor alle bestellingen vanaf €69 binnen Nederland. Bezorgkosten voor bestellingen onder €69 bedragen €4.95.
Offer: Your First Item at 75% off Purchased as a New VIP Member Offer valid from 8am 06/01/16 until 11.59pm 31/01/16. Offer applies to existing VIP Members only. You must checkout as a VIP for offer to apply. Membership credits or other credits may not be used with this offer. Offer cannot be combined with any other offer, promotion or discount, applied to previous purchases or pre-orders, or redeemed for cash. Returns for refund or exchange must be made within 14 days of receipt of items. Offer subject to change at any time without notice. Our standard terms & conditions apply, except as altered by the above terms.
Deze aanbieding is enkel geldig bij een minimum aankoop (1) van € 39,95. Er is geen limiet aan de hoeveelheid items die kunnen worden toegevoegd aan een bestelling. Een JustFab lid kan meerdere aankopen doen tijdens deze actieperiode. De items kunnen niet ingewisseld worden voor geld. Deze aanbieding is aan verandering onderheven. Alleen geldig in Nederland.
ALGEMENE VOORWAARDEN


Om te beginnen dient u de volgende belangrijke informatie door te lezen:

 • • JustFab biedt een optioneel lidmaatschapsprogramma. U kunt gratis en zonder aankoopverplichting een account aanmaken.
 • • Als niet-lid kunt u producten tegen een normale prijs kopen, of u kunt ervoor kiezen om Premier-lid te worden om exclusieve ledenvoordelen te ontvangen zoals » hier beschreven.
 • • U wordt een Premier-lid wanneer u afrekent met de optie Premier-lid. Als een Premier-lid ontvangt u maandelijks een uitgelichte selectie van looks tegen prijzen die alleen gelden voor leden.
 • • Als u niet helemaal tevreden bent met uw Premier-lidmaatschap, kunt u het op elk moment opzeggen. Tenzij u uw Premier-lidmaatschap opzegt vóór de volgende vervaldatum van uw lidmaatschapsbijdrage, brengen wij u automatisch de premie voor het lidmaatschap in rekening. Opzegging van een betaald Premier-lidmaatschap gaat in op het einde van de betaalde periode.
 • • U hebt het wettelijke recht om binnen 14 dagen een aankoop te annuleren die u volledig krijgt terugbetaald. Daarnaast bieden we een periode van 30 dagen voor ruilen of retourneren voor een tegoedbon.
 • • Wij verkopen alleen aan personen van 18 jaar of ouder, niet aan minderjarigen, handelaren of bedrijven.

Wij wijzen u erop dat de bovenstaande informatie alleen voor uw gemak wordt verstrekt. Het wijzigt of vervangt onze onderstaande algemene voorwaarden niet en wij raden u aan deze zorgvuldig door te nemen.

ALGEMENE VOORWAARDEN


Welkom bij JustFab! Deze pagina, samen met het materiaal waarnaar wordt verwezen, zetten de algemene voorwaarden uiteen die van toepassing zijn op:

 • • uw gebruik van de website www.justfab.nl, de JustFab mobiele applicatie of andere JustFab producten of diensten (samen de "Diensten");
 • • uw registratie als een gebruiker van de Diensten;
 • • onze levering en uw aankoop van producten die te koop worden aangeboden via de Diensten ("Producten"); en
 • • uw Premier-lidmaatschap (indien van toepassing, zie artikel 5).

Lees deze algemene voorwaarden aandachtig door voordat u gebruik maakt van de Diensten. Als u deze algemene voorwaarden niet accepteert, mag u de Diensten niet gebruiken en kunt u geen Producten kopen of Premier-lid worden

U kunt deze algemene voorwaarde en de bijbehorende informatie over uw herroepingsrechten » downloaden of afdrukken om later te raadplegen.

INHOUDSOPGAVE


 1. OVER ONS
 2. UW STATUS EN GEGEVENS
 3. ONZE CONTRACTEN
 4. GEBRUIK VAN DE DIENSTEN
 5. PREMIER-LIDMAATSCHAP
 6. PRIJZEN EN BETALING
 7. LEVERING
 8. RETOUREN EN RUILEN
 9. BEËINDIGING
 10. GEBRUIKERSINHOUD
 11. INTELLECTUELE EIGENDOM
 12. BEPERKING VAN AANSPRAKELIJKHEID
 13. COMMUNICATIES
 14. RECHTEN EN VERPLICHTINGEN
 15. GEVALLEN BUITEN ONZE CONTROLE
 16. VERKLARING VAN AFSTAND
 17. SCHEIDBAARHEID
 18. VOLLEDIGE OVEREENKOMST
 19. WIJZIGINGEN
 20. RECHT EN RECHTSGEBIED
 21. UW HERROEPINGSRECHTEN

1. OVER ONS

Wij exploiteren de Diensten. Wij zijn Just Fabulous GmbH, een bedrijf geregistreerd in Berlijn Charlottenburg, Duitsland met bedrijfsnummer HRB 139947B en hoofdkantoor op Schlesische Straße 38, 10997 Berlijn ("we", "us" or "JustFab"). U kunt schriftelijk contact met ons opnemen via het bovenstaande adres, door een e-mail te sturen naar [email protected] of door ons te bellen op 085 888 44 91 (NL) of 07 848 20 40 (BE).
 

2. UW STATUS EN GEGEVENS

2.1

Door een bestelling te plaatsen via de Diensten of door Premier-lid te worden, verklaart u dat:

 • a. u wettelijk in staat bent om een bindend contract aan te gaan;
 • b. u minstens 18 jaar bent; en
 • c. u een geautoriseerde gebruiker bent van het betaalmiddel dat is gebruikt om uw bestelling te plaatsen en, indien van toepassing, bevoegd bent om deel te nemen aan het Premier-lidmaatschapsprogramma.

2.2

Wij verwerken informatie over u in overeenstemming met ons » Privacybeleid. Door gebruik te maken van de Diensten gaat u akkoord met dergelijke verwerking en verklaart u dat alle door u verstrekte gegevens juist zijn.

3. ONZE CONTRACTEN

Uw bestelling is een aanbod voor ons tot aankoop van Producten. Als u de optie Premier-lid selecteert bij het plaatsen van uw bestelling, is uw bestelling ook een aanvraag om Premier-lid te worden. Alle bestellingen en Premier lidmaatschapsaanvragen zijn onder voorbehoud van acceptatie door ons. We behouden ons het recht voor om uw bestelling of Premier lidmaatschapsaanvraag te accepteren of te weigeren, voor zover toegestaan door de toepasselijke wetgeving. Nadat u een bestelling voor een Product hebt geplaatst, sturen wij u een bericht waarin wordt bevestigd dat we uw bestelling hebben ontvangen evenals, indien van toepassing, een bevestiging van onze aanvaarding van uw aanvraag om Premier-lid te worden ("Orderbevestiging"). We bevestigen onze acceptatie van uw bestelling door u een bericht te sturen waarin wordt bevestigd dat het Product is verzonden ("Verzendbevestiging"). Houd er rekening mee dat het aankoopcontract voor producten tussen ons alleen wordt gevormd wanneer we u een Verzendbevestiging sturen.
 

4. GEBRUIK VAN DE DIENSTEN

4.1

Om een aankoop te voltooien, moet u eerst een Sitegebruikersaccount (“Account”) aanmaken en registreren. Er zijn geen registratie- of andere kosten verbonden aan het aanmaken van een account en er geldt geen aankoopverplichting. U wordt geen Premier-lid door alleen een Account aan te maken.

4.2

U bent als enige verantwoordelijk voor het handhaven van de vertrouwelijkheid van uw Account, voor alle activiteiten die plaatsvinden via uw Account en voor alle toegang tot en gebruik van de Diensten door iedereen die uw Account gebruikt, ongeacht of dergelijke activiteiten en toegang door u zijn geautoriseerd, inclusief maar niet beperkt tot alle communicaties, transacties en verplichtingen. Wij zijn niet aansprakelijk of verantwoordelijk voor enig verlies of schade die voortvloeit uit ongeoorloofd gebruik, toegang of enige andere inbreuk op de beveiliging van uw Account. U erkent en aanvaardt dat wij niet verplicht zijn om de autorisatie of bron van een Accountactiviteit te controleren, inclusief aankoopactiviteit, na een correcte aanmelding bij de Diensten, geïdentificeerd door een overeenkomende en actuele accountinlognaam en wachtwoord. U stelt ons onmiddellijk op de hoogte van ongeautoriseerde toegang tot uw Account of enig ander ongeoorloofd gebruik van de Diensten.

4.3

Uw gebruik van de Diensten voor illegale of ongeoorloofde doeleinden is uitdrukkelijk verboden. Met het oog op uw gebruik van de Diensten gaat u ermee akkoord dat u waarheidsgetrouwe en correcte informatie over uzelf verstrekt bij het aanmaken van een Account en dat u uw Account van tijd tot tijd bijwerkt om de nauwkeurigheid ervan te behouden. Als u ons onjuiste, onnauwkeurige, niet-actuele of onvolledige informatie verstrekt, of als we dit redelijkerwijs vermoeden, behouden wij ons het recht voor om elke huidige of toekomstige toegang tot de Diensten of een deel daarvan op te schorten. Als we bovendien reden hebben om aan te nemen dat u tijdens het gebruik van de Diensten frauduleuze accounts aanmaakt of zich bezighoudt met misleidend gedrag, kunnen we elke huidige of toekomstige toegang door u tot de Diensten of een deel ervan opschorten en weigeren. We kunnen ook weigeren om het krediet of de voordelen van uw Account te leveren.

4.4

We behouden ons het recht voor om op elk moment de Diensten of een deel daarvan met of zonder kennisgeving tijdelijk of permanent te wijzigen of te beëindigen. U gaat ermee akkoord dat wij niet aansprakelijk zijn jegens u of enige derde partij voor enige wijziging of beëindiging van de Diensten of een deel daarvan.

4.5

We kunnen, zonder voorafgaande kennisgeving, uw toegang tot uw Account onmiddellijk beëindigen, beperken of opschorten om een van de volgende redenen:

 • a. een schending of overtreding van deze algemene voorwaarden;
 • b. een redelijk verzoek door wetshandhaving;
 • c. onvoorziene technische of beveiligingsproblemen of -kwesties;
 • d. lange periodes van inactiviteit; of
 • e. frauduleuze, misleidende of illegale activiteiten, of enige andere activiteit die naar onze mening schadelijk is voor de Diensten of onze zakelijke belangen

U gaat ermee akkoord dat elke beëindiging, beperking van toegang en/of opschorting naar eigen goeddunken zal plaatsvinden en dat wij niet aansprakelijk zijn jegens u of een derde partij voor de beëindiging, beperking van toegang en/of opschorting van uw Account.

4.6

U stemt ermee in ons en onze dochterondernemingen, gelieerde ondernemingen, functionarissen, agenten en werknemers schadeloos te stellen voor en te vrijwaren tegen alle aansprakelijkheden, claims, vorderingen, verliezen, verplichtingen, vonnissen, procedures, schade, uitgaven en kosten (inclusief redelijke juridische kosten), gebaseerd op, voortvloeiend uit of gerelateerd aan:

 • a. informatie of inhoud die door u of enige andere persoon die toegang heeft tot de Diensten met uw Account, wordt aangeboden, overgedragen of anderszins beschikbaar gesteld via de Diensten;
 • b. het gebruik van, of de verbinding met, de Diensten door u of een andere persoon die toegang heeft tot de Diensten met uw Account; of
 • c. uw schending of poging tot schending van deze algemene voorwaarden.

 •  
 •  
 •  

5. PREMIER-LIDMAATSCHAP

5.1

Als u Premier-lid wilt worden, plaatst u een bestelling voor een product en selecteert u de optie Premier-lid. Uw Premier-lidmaatschap begint wanneer we u de Orderbevestiging sturen.
 

5.2

De huidige premie voor het Premier-lidmaatschap is uiteengezet hier. TENZIJ U ONS VOOR DE VOLGENDE BETAALDATUM VAN UW PREMIER-LIDMAATSCHAP MEEDEELT DAT U UW PREMIER-LIDMAATSCHAP OPZEGT, WORDT UW LIDMAATSCHAP AUTOMATISCH VERLENGD. U MACHTIGT ONS OM ZONDER VERDERE KENNISGEVING DE OP DAT MOMENT GELDENDE PREMIER-LIDMAATSCHAPSKOSTEN OP OF KORT NA DE BETAALDATUM IN REKENING TE BRENGEN OP HET BETALINGSINSTRUMENT DAT GEKOPPELD IS AAN UW ACCOUNT. Als uw betaalmiddel wordt geweigerd, wordt uw Premier-lidmaatschap beëindigd.
 

5.3

Van tijd tot tijd kunnen we een proeflidmaatschap of andere promotionele Premier-lidmaatschappen aanbieden, die onderhevig zijn aan deze algemene voorwaarden, tenzij anders vermeld in specifieke voorwaarden. We behouden ons het recht voor om naar eigen goeddunken te bepalen of u in aanmerking komt voor een dergelijke proef of ander promotionele Premier-lidmaatschap. Proef- en promotionele leden kunnen ervoor kiezen om te stoppen of om over te stappen naar een betaald of niet-prom otioneel Premier-lidmaatschap door hun lidmaatschap op te zeggen zoals uiteengezet in deze algemene voorwaarden en in specifieke voorwaarden.
 

6. PRIJZEN EN BETALING

6.1

De prijs van de Producten, de premie voor het Lidmaatschap en onze bezorgkosten zijn zoals van tijd tot tijd vermeld in de Diensten, behalve zoals beschreven in artikel 6.3. Prijzen zijn te allen tijde onderhevig aan wijzigingen. Een wijziging heeft geen invloed op bestellingen waarvoor we u al een Verzendbevestiging hebben gestuurd. Alle prijzen zijn inclusief wettelijk toepasselijke btw.
 

6.2

We zijn niet aansprakelijk voor eventuele kosten of vergoedingen die u mogelijk oploopt doordat wij de prijs die u accepteert te betalen voor een product of de premie voor het Premier-lidmaatschap debiteren van het betaalmiddel dat aan uw Account is gekoppeld.
 

6.3

Ondanks onze inspanningen zijn sommige van de Producten die via de Diensten worden vermeld mogelijk onjuist geprijsd. We zullen prijzen verifiëren als onderdeel van onze verzendprocedures. Als de juiste prijs van een Product lager is dan onze opgegeven prijs, brengen wij het lagere bedrag in rekening wanneer wij het Product naar u verzenden. Als de juiste prijs van een Product hoger is dan de prijs die wordt vermeld via de Diensten, kunnen we contact met u opnemen voor instructies voordat het Product wordt verzonden, of uw bestelling weigeren en u op de hoogte brengen van een dergelijke weigering. We zijn niet verplicht om het Product aan u te leveren tegen de onjuiste (lagere) prijs, zelfs nadat we u een Verzendbevestiging hebben gestuurd, als de prijsfout duidelijk en onmiskenbaar is en redelijkerwijs door u als een fout kon worden herkend.
 

6.4

Betaling voor Producten of van de premie voor het lidmaatschap kan worden voldaan met één van de » hier uiteengezette betalingsmethoden. We brengen het verschuldigde bedrag pas in rekening op uw betaalmiddel als we uw bestelling hebben verzonden. Indien van toepassing, kunt u ook betalen voor producten met krediet op uw Account.
 

7. LEVERING

7.1

Raadpleeg onze website voor informatie over leveringsopties, kosten en beleid » Levering en retour pagina. Wanneer uw bestelling wordt verzonden, ontvangt u een trackingnummer. U kunt uw bestelgegevens en trackinginformatie ook vinden in uw online Account. Tenzij anders vermeld, zijn levertijden niet gegarandeerd.
 

7.2

Producten zijn vanaf het moment van levering op uw risico. Eigendom van Producten zal alleen aan u worden overgedragen wanneer wij de volledige betaling ontvangen van alle bedragen die verschuldigd zijn met betrekking tot de Producten, inclusief eventuele toepasselijke verzendkosten.8. RETOUREN EN RUILEN

8.1

Als u om welke reden dan ook niet tevreden bent met een Product, heeft u de volgende opties:

a. Wettelijk herroepingsrecht.

U hebt het recht om zonder opgave van reden binnen 14 dagen de koopovereenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt na 14 dagen vanaf de dag waarop u of een door u aangewezen derde partij (anders dan de koerierdienst) fysieke in bezit komt van de Producten. Lees meer over uw » herroepingsrecht.

b. Contractueel recht om te retourneren of ruilen.

Naast uw wettelijk herroepingsrecht zoals uiteengezet in (a) hierboven, geven we u 30 dagen om een Product te ruilen voor een ander Product of om een Product te retourneren voor een tegoed. De herroepingstermijn verstrijkt na 30 dagen vanaf de dag waarop u of een door u aangewezen derde partij (anders dan de koerierdienst) fysiek in bezit komt van de Producten. Deze bepaling heeft geen invloed op uw wettelijke rechten..

c. Retour van defecte Producten.

Als u van mening bent dat een Product niet voldoet aan het aankoopcontract op het moment van levering, dient u onmiddellijk contact met ons op te nemen om het retour van het Product te regelen. We zullen het geretourneerde Product onderzoeken en als we ermee instemmen dat het Product defect is, informeren wij u binnen een redelijke termijn over de terugbetaling. We zullen de aan u verschuldigde terugbetaling zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 30 dagen na de dag waarop we hebben bevestigd dat u recht hebt op terugbetaling verwerken. We zullen de prijs van een defect Product volledig vergoeden, samen met alle toepasselijke verzendkosten en, onder voorbehoud van uw redelijke bewijs, de redelijke kosten die u maakt om het artikel naar ons terug te sturen..

8.2

Tenzij anders overeengekomen, zullen we alle betalingen die we van u hebben ontvangen, terugbetalen via dezelfde betaalmethode dat u gebruikte om uw aankoop te betalen. Producten die met een tegoed zijn gekocht, mogen alleen worden geruild met voor ander product of worden geretourneerd voor een tegoed. We kunnen een terugbetaling inhouden totdat we het te retourneren Product hebben ontvangen.

8.3

Zie onze » Levering en retours pagina voor informatie over retourmethoden en -regelingen. Als geen van de gratis retourmethoden die hier zijn beschreven van toepassing is of door u wordt gebruikt, zijn de kosten die u maakt voor het retourneren van een Product voor uw rekening. Als u een Product retourneert via betaling bij levering, brengen wij mogelijk deze kosten in rekening. U retourneert een Product op eigen risico. U bent verplicht om het Product met redelijke zorgvuldigheid te behandelen zolang het in uw bezit is en het in dezelfde staat terug te sturen als waarin het werd ontvangen. Als u zich niet aan deze verplichting houdt, kunnen wij een vergoedingsclaim tegen u indienen.
 

9. BEËINDIGING

9.1

U kunt uw Account of Premier-lidmaatschap op elk moment annuleren. Opzegging van een betaald Premier-lidmaatschap treedt in werking aan het einde van de betaalde periode. Let op: de premie voor het Premier-lidmaatschap kan bij opzegging niet geheel of gedeeltelijk worden terugbetaald, behalve zoals uitdrukkelijk wordt bepaald in artikel 9 van deze voorwaarden.
 

9.2

U kunt uw Account of Premier-lidmaatschap schriftelijk of telefonisch beëindigen zoals vermeld in artikel 1. Als u alleen uw Premier-lidmaatschap wilt beëindigen, kunt u dit ook doen in uw online Account. Let op, wij accepteren geen opzeggingsverzoeken via e-mail.
 

9.3

U hebt het recht om uw Premier-lidmaatschap zonder opgave van reden te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt na 14 dagen vanaf de dag dat we uw Premier-lidmaatschap bevestigen in overeenstemming met artikel 3. Als u uw Premier-lidmaatschapsbijdrage hebt betaald zodra u Premier-lid bent geworden en u geen gebruik hebt gemaakt van de Premier-voordelen tijdens de herroepingstermijn, zullen we de premie voor het volledige lidmaatschap volledig vergoeden. Anders zullen wij, in het geval dat u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, u een gedeeltelijke terugbetaling verlenen op basis van uw gebruik van Premier-voordelen gedurende de herroepingstermijn. Lees meer over uw » herroepingsrecht.
 

9.4

We kunnen uw Premier-lidmaatschap voor het gemak beëindigen met een opzegtermijn van 14 dagen en zullen een evenredige terugbetaling van uw betaalde Premier-lidmaatschapskosten bieden op basis van de resterende tijd in uw huidige lidmaatschapsperiode. We kunnen uw Premier-lidmaatschap onmiddellijk opzeggen als we van mening zijn dat uw gebruik van het Premier-lidmaatschap een wezenlijke inbreuk vormt op deze algemene voorwaarden of enige toepasselijke wet. In dit geval is er geen sprake van terugbetaling..
 

10. GEBRUIKERSINHOUD

10.1

Alle inhoud, opmerkingen, beoordelingen, feedback, suggesties, ideeën, concepten, foto’s, vragen of andere communicatie (gezamenlijk "Gebruikersinhoud") die u verzendt, uploadt, tagt, plaatst of anderszins verstrekt (gezamenlijk "Verzenden") via de Diensten wordt beschouwd als niet-vertrouwelijk en niet-eigendomsrechtelijk beschermd. Door Gebruikersinhoud in te dienen, verleent u aan JustFab, haar dochterondernemingen, gelieerde ondernemingen, opvolgers en rechtverkrijgenden (gezamenlijk "de JustFab-groep"), een eeuwigdurende, onherroepelijke, onbeperkte, niet-exclusieve, royaltyvrije, wereldwijde, sublicentieerbare en overdraagbare licentie om gebruikersinhoud te kopiëren, publiceren, vertalen, wijzigen, er afgeleide werken van te maken, verspreiden, reproduceren, weergeven of gebruiken, op welke commerciële of niet-commerciële wijze dan ook, inclusief maar niet beperkt tot sociale media, marketing, materialen van derden, promotiematerialen, advertenties en ander commercieel en niet-commercieel gebruik zonder enige verplichting of aanvullende toestemming van u. De JustFab-groep is vrij om alle ideeën, concepten, knowhow of technieken in dergelijke Gebruikersinhoud voor welk doel dan ook te gebruiken, inclusief maar niet beperkt tot het ontwikkelen, produceren en verkopen van producten die dergelijke informatie bevatten of anderszins daarop vertrouwen. U verleent de JustFab-groep ook het recht om de naam en/of gebruikersnaam te gebruiken die u hebt ingediend bij Gebruikersinhoud in verband met dergelijke inhoud. Voor zover wettelijk toegestaan, stemt u ermee in afstand te doen van uw recht om te worden geïdentificeerd als de auteur van de Gebruikersinhoud en uw recht om bezwaar te maken tegen beledigende behandeling van de Gebruikersinhoud. U gaat ermee akkoord om alle verdere handelingen uit te voeren die redelijkerwijs nodig zijn om één van de bovenstaande rechten die u hebt verleend aan de JustFab-groep uit te voeren, inclusief het op ons verzoek afhandelen van akten en documenten.
 

10.2

U begrijpt en gaat ermee akkoord dat alle meningen uitgedrukt in Gebruikersinhoud uitsluitend de meningen van de personen weerspiegelen die dergelijke Gebruikersinhoud hebben ingediend en niet worden onderschreven door de JustFab-groep. De JustFab-groep is niet verplicht Gebruikersinhoud te controleren, Gebruikersinhoud te gebruiken of weer te geven, u te vergoeden voor het indienen van Gebruikersinhoud of om te reageren op Gebruikersinhoud. De JustFab-groep is niet aansprakelijk voor het vertrouwen van een gebruiker op Gebruikersinhoud. De JustFab-groep behoudt zich het recht voor om naar eigen goeddunken en zonder voorafgaande kennisgeving Gebruikersinhoud om welke reden dan ook te verwijderen, te herzien of te weigeren. Een aankoop of betaling van welke aard dan ook zal de kans dat we uw Gebruikersinhoud gebruiken niet vergroten.
 

10.3

Door Gebruikersinhoud te verzenden, verklaart en garandeert u dat:

 • a. u minstens 18 jaar bent;
 • b. u de toestemming hebt verkregen van elke persoon, indien aanwezig, afgebeeld in de Gebruikersinhoud;
 • c. u de ouder of wettelijke voogd bent van elk kind jonger dan 13 jaar, indien aanwezig, afgebeeld in de Gebruikersinhoud; en
 • d. u de eigenaar van het auteursrecht bent of de toestemming hebt van de auteursrechteigenaar om de rechten op de Gebruikersinhoud die in dit artikel 10 wordt geboden, te verlenen;
 • e. de Gebruikersinhoud en het gebruik door de JustFab-groep van de Gebruikersinhoud zoals toegestaan door dit artikel 10, nu en later geen inbreuk zal maken op intellectuele eigendomsrechten, publiciteitsrechten of overige eigendomsrechten van derden.
 

10.4

Door Gebruikersinhoud te verzenden, verklaart en garandeert u dat de Gebruikersinhoud:

 • a. geen valse of misleidende informatie bevat;
 • b. geen lasterlijke, smadelijke, onrechtmatige, beledigende, discriminerende, haatdragende, gewelddadige, bedreigende, op de privacy inbreukmakende of anderszins intimiderende of onwettige inhoud bevat;
 • c. geen producten of diensten die niet gerelateerd zijn aan deze Website verkoopt of promoot;
 • d. geen bedrijf promoot of benadert, of ongevraagde reclame, promotiemateriaal of andere vormen van verzoeken plaatst; of
 • e. geen persoonlijk identificeerbare informatie bevat.
 

10.5

U bent uitsluitend verantwoordelijk voor de Gebruikersinhoud. U stemt ermee in de JustFab-groep te ontheffen van, schadeloos te stellen voor en te vrijwaren, verdedigen en beschermen tegen vorderingen, acties, verliezen, aansprakelijkheid, kosten, schade en redelijke kosten voortvloeiend uit of in verband met het gebruik van de Gebruikersinhoud door de JustFab-groep zoals toegestaan door dit artikel 10, of anderszins voortvloeiend uit of in verband met een schending van één van de verklaringen en garanties opgenomen in dit artikel 10. Als u op enig moment meent dat één van de verklaringen en garanties in dit artikel 10 niet correct is, moet u ons onmiddellijk op de hoogte brengen door contact met ons op te nemen zoals vermeld in artikel 1 en de Gebruikersinhoud identificeren, samen met een gedetailleerde toelichting van het probleem.
 

11. INTELLECTUELE EIGENDOM

Tenzij anders aangegeven, zijn de Diensten en alle inhoud die erin is vervat, inclusief maar niet beperkt tot tekst, foto’s, afbeeldingen, pictogrammen, grafische afbeeldingen, handelsmerken, handelsnamen, logo’s, software en Gebruikersinhoud ("Inhoud"), eigendom van of in licentie gegeven aan ons en beschermd door toepasselijk recht. U stemt ermee in de inhoud niet te kopiëren, publiceren, gebruiken, weer te geven, verzenden, wijzigen, over te dragen, verkopen, herformatteren, distribueren, creëren of op enigerlei wijze te exploiteren zonder onze voorafgaande schriftelijke toestemming. Bovendien zijn alle gemechaniseerde of systematische processen voor het verzamelen van informatie uit de Diensten voor welk doel dan ook verboden. Niets in of op de Diensten mag worden geïnterpreteerd als het verlenen van enige licentie of recht, impliciet of anderszins, om Inhoud op elk gewenst moment te gebruiken.
 

12. BEPERKING VAN AANSPRAKELIJKHEID

12.1

UW GEBRUIK VAN DE DIENSTEN IS OP EIGEN RISICO. DE DIENSTEN WORDEN GELEVERD "AS IS" EN "ZOALS BESCHIKBAAR" EN ZONDER ENIGE GARANTIES, HETZIJ UITDRUKKELIJK OF STILZWIJGEND. VOOR ZOVER TOEGESTAAN OP GROND VAN DE TOEPASSELIJKE WETGEVING, WIJZEN WE ALLE GARANTIES, UITDRUKKELIJK OF STILZWIJGEND, INCLUSIEF MAAR NIET BEPERKT TOT IMPLICIETE GARANTIES VAN VERHANDELBAARHEID EN GESCHIKTHEID VOOR EEN BEPAALD DOEL EN NIET-INBREUKMAKENDHEID, AF. WIJ GEVEN GEEN VERKLARINGEN OF GARANTIES VAN WELKE AARD DAN OOK, UITDRUKKELIJK OF IMPLICIET, DAT DE WERKING VAN DE DIENSTEN ONONDERBROKEN OF FOUTLOOS ZAL ZIJN, DAT EVENTUELE DEFECTEN WORDEN GECORRIGEERD OF DAT DE DIENSTEN OF DE SERVERS DIE DE DIENSTEN BESCHIKBAAR STELLEN VRIJ ZIJN VAN VIRUSSEN OF ANDERE SCHADELIJKE COMPONENTEN OF OVER DE INFORMATIE, INHOUD, MATERIALEN, PRODUCTEN OF DIENSTEN OPGENOMEN OF TOEGELATEN VIA DE DIENSTEN, TEN AANZIEN VAN HUN JUISTHEID, NAUWKEURIGHEID, ADEQUAATHEID, NUTTIGHEID, TIJDIGHEID, BETROUWBAARHEID OF ANDERSZINS, TENZIJ ANDERSZINS SCHRIFTELIJK AANGEGEVEN.
 

12.2

Behoudens artikel 12.3, zijn wij, als we niet aan deze voorwaarden voldoen, slechts aansprakelijk voor de aankoopprijs van de Producten of de premie voor het Premier-lidmaatschap, zoals van toepassing. We zijn niet aansprakelijk voor verliezen die voortvloeien uit niet-naleving door ons van deze voorwaarden en bepalingen die in de volgende categorieën vallen, zelfs als dergelijke verliezen het gevolg zijn van onze opzettelijke inbreuk:

 • a. verlies van inkomsten of opbrengsten;
 • b. verlies van zaken;
 • c. verlies van winsten;
 • d. verlies van verwachte besparingen;
 • e. verlies van gegevens; of
 • f. verspilling van management of werktijd.

Dit artikel 12.2 zal echter geen verhindering inhouden van vorderingen wegens voorzienbaar verlies van of voorzienbare schade aan uw roerende zaken of enige andere vordering wegens directe schade die niet is uitgesloten door de categorieën (a) tot en met (f).

12.3

Niets in deze algemene voorwaarden beperkt of sluit onze aansprakelijk voor het volgende uit:

 • a. overlijden of persoonlijk letsel veroorzaakt door onze nalatigheid;
 • b. fraude of frauduleuze verkeerde voorstelling van zaken; of
 • c. alle andere zaken waarvoor het voor ons onwettig zou zijn om onze aansprakelijkheid uit te sluiten of proberen uit te sluiten.
 

12.4

De Services kunnen gelinkt zijn aan of vanuit andere websites of diensten ("Diensten van Derden"). U erkent en stemt ermee in dat wij niet verantwoordelijk zullen zijn voor de beschikbaarheid van dergelijke Diensten van Derden en dat wij niet verantwoordelijk en aansprakelijk zijn voor enige inhoud, goederen, diensten of ander materiaal beschikbaar op of via dergelijke Diensten van Derden. Verder erkent u en stemt u ermee in dat wij niet direct of indirect verantwoordelijk of aansprakelijk zijn voor enige schade of verlies veroorzaakt of vermoedelijk veroorzaakt door of in verband met het gebruik van of het vertrouwen op dergelijke inhoud, goederen, diensten of andere materialen. Door verbinding te maken met de Diensten met behulp van een Dienst van Derden geeft u ons toestemming voor toegang tot en gebruik van uw informatie van die dienst zoals toegestaan door die dienst en om uw inloggegevens voor die dienst op te slaan. Voor meer informatie over de soorten informatie die we verzamelen van Diensten van Derden, raadpleeg ons» Privacybeleid.
 

13. COMMUNICATIES

13.1

Alle kennisgevingen die u ons geeft, moeten schriftelijk aan ons hoofdkantoor zijn gericht (zie artikel 1). We kunnen u kennisgevingen sturen op het e-mailadres of postadres dat aan uw Account is gekoppeld, of op één van de manieren die in artikel 13.2 zijn uiteengezet. Een door ons gegeven kennisgeving geldt als ontvangen en correct afgegeven zodra deze binnen de Diensten wordt geplaatst, 24 uur nadat een elektronisch bericht is verzonden, of drie dagen na de datum van verzending van een brief. Om de betekening van een kennisgeving te bewijzen, volstaat het om in het geval van een brief te bewijzen dat een dergelijke brief naar behoren is geadresseerd, gefrankeerd en op de post is gedaan en, in het geval van een elektronisch bericht, dat een dergelijk bericht is verzonden naar het opgegeven elektronische adres van de geadresseerde..
 

13.2

De toepasselijke wetgeving vereist dat een deel van de informatie die we u toezenden schriftelijk moet zijn. Bij het gebruik van de Diensten accepteert u dat we mogelijk contact met u opnemen per e-mail of via de Diensten, of u informatie verstrekken door mededelingen op de Diensten te plaatsen. Voor contractuele doeleinden stemt u in met dit elektronische communicatiemiddel en erkent u dat alle contracten, kennisgevingen, informatie en andere communicatie die wij u elektronisch verstrekken, voldoen aan de wettelijke eis dat dergelijke communicatie schriftelijk moet zijn. Deze voorwaarde heeft geen invloed op uw wettelijke rechten.
 

14. RECHTEN EN VERPLICHTINGEN

Het contract tussen u en ons is bindend voor u en ons en onze respectievelijke opvolgers en rechtverkrijgenden. U mag een contract met ons niet overdragen, toewijzen, belasten of anderszins vervreemden, inclusief maar niet beperkt tot uw Premier-lidmaatschap, indien van toepassing, of enige van uw rechten of verplichtingen die eruit voortvloeien, zonder onze voorafgaande schriftelijke toestemming. Wij kunnen op elk moment tijdens de looptijd van het contract een overeenkomst met u, of één van onze rechten of verplichtingen die daaruit voortvloeien, overdragen, toewijzen, belasten, uitbesteden of anderszins vervreemden.
 

15. GEVALLEN BUITEN ONZE CONTROLE

Wij zijn niet aansprakelijk of verantwoordelijk voor enige niet-nakoming, of voor vertraging in de uitvoering van één van onze verplichtingen onder een contract met u dat wordt veroorzaakt door een handeling, gebeurtenis, niet-plaatsvinden, weglating of ongeval buiten onze redelijke controle ("Geval van overmacht"). Onze uitvoering onder een contract met u wordt geacht te zijn opgeschort voor de duur van het Geval van overmacht. Wij zullen al het mogelijke doen om het Geval van Overmacht tot een einde te brengen of een oplossing te vinden waarmee onze verplichtingen onder het contract ondanks het Geval van Overmacht kunnen worden uitgevoerd.
 

16. VERKLARING VAN AFSTAND

Als wij op enig moment gedurende de looptijd van een contract met u niet aandringen op strikte naleving door u van uw verplichtingen uit hoofde van het contract of één van deze voorwaarden en bepalingen, of als wij nalaten enig recht of rechtsmiddel uit te oefenen waarop wij volgens het contract recht hebben, betekent dit niet dat wij afstand doen van dergelijke rechten of rechtsmiddelen en houdt dit voor u geen ontheffing in van de naleving van dergelijke verplichtingen. Een verklaring van afstand van een verzuim door ons houdt geen verklaring van afstand in van enig volgend verzuim. Een verklaring van afstand door ons betreffende één van deze voorwaarden en bepalingen is slechts van kracht indien dit uitdrukkelijk als een verklaring van afstand wordt aangemerkt en u hiervan schriftelijk op de hoogte wordt gesteld in overeenstemming met artikel 13.
 

17. SCHEIDBAARHEID

Indien enige van deze algemene voorwaarden of bepalingen in een contract met u door een bevoegde autoriteit worden beschouwd als ongeldig, onwettig of niet-afdwingbaar, zal een dergelijke voorwaarde of bepaling worden gescheiden van de overige voorwaarden en bepalingen die voor zover wettelijk toegestaan welke van kracht blijven.
 

18. VOLLEDIGE OVEREENKOMST

18.1

Deze algemene voorwaarden en al het materiaal waarnaar uitdrukkelijk wordt verwezen in deze voorwaarden, vormen de gehele overeenkomst tussen ons en vervangen alle eerdere regelingen, afspraken of overeenkomsten tussen ons met betrekking tot het onderwerp van enig contract tussen ons.
 

18.2

Partijen erkennen allemaal dat bij het aangaan van een contract geen van de partijen vertrouwt op of enig rechtsmiddel heeft met betrekking tot enige (in onschuld of onachtzaamheid gedane of gegeven) verklaring of garantie die niet in deze algemene voorwaarden of materiaal waarnaar wordt verwezen in deze voorwaarden, is opgenomen. Partijen gaan ermee akkoord dat hun enige aansprakelijkheid met betrekking tot deze verklaringen en garanties gebaseerd is op contractbreuk.
 

19. WIJZIGINGEN

We behouden ons het recht voor om deze algemene voorwaarden op elk moment te wijzigen, en raden u aan deze geregeld te raadplegen. U bent onderworpen aan de algemene voorwaarden en het toepasselijke beleid dat van kracht is op het moment dat u de Diensten gebruikt, producten bij ons bestelt of Premier-lid wordt.
 

20. RECHT EN RECHTSGEBIED

Deze algemene voorwaarden en elk geschil of vordering voortvloeiend uit of in verband daarmee of het onderwerp of de vorming ervan (inclusief niet-contractuele geschillen of vorderingen) worden beheerst door Engels recht. Partijen komen overeen zich te onderwerpen aan de niet-exclusieve rechtsbevoegdheid van de rechtbanken van Engeland en Wales. De Europese Commissie biedt een platform voor online geschillenbeslechting, dat u hier kunt bekijken: http://ec.europa.eu/consumers/odr/.

Updated 03/2018


 

UW HERROEPINGSRECHTEN

 

Uw recht op terugtrekking uit een aankoopcontract voor Producten (uiteengezet in artikel 8) en uit Premier-lidmaatschap (uiteengezet in artikel 9) bestaan naast elkaar.

Herroepingsrecht betreffende het Aankoopcontract voor Producten
U hebt het recht om u zonder opgave van reden binnen 14 dagen terug te trekken uit dit contract. De herroepingstermijn verstrijkt na 14 dagen vanaf de dag waarop u, of een door u aangewezen derde partij anders dan de koerierdienst fysiek in bezit komt van de Producten.

Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons op de hoogte brengen van uw beslissing om dit contract te herroepen door middel van een ondubbelzinnige schriftelijke of telefonische verklaring.

U kunt contact met ons opnemen via:

 • Adres:
 • Just Fabulous GmbH
 • Schlesische Straße 38
 • 10997 Berlijn
 • Duitsland

 • E-mail: [email protected]

 • Telefoon: 085 888 44 91 (NL) or 07 848 20 40 (BE)

U kunt dit herroepingsformulier gebruiken, maar dit is niet verplicht.

Om aan de termijn voor herroeping te voldoen, volstaat het wanneer u uw mededeling inzake de uitoefening van het herroepingsrecht toestuurt voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Gevolgen van herroeping
Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot dat moment hebt gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onmiddellijk en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie hebt verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins hebt ingestemd. Voor zulke terugbetaling worden geen kosten in rekening gebracht. Terugbetaling kan worden opgeschort totdat wij de Producten terug hebben ontvangen of, wanneer dat eerder is, u bewijs hebt overgelegd dat de Producten zijn teruggezonden.

U dient de Producten terug te sturen naar:

 • Just Fabulous GmbH
 • c/o Bleckmann Solutions B.V.
 • VE-Commerce Logistic Campus
 • John Hicksstraat 22
 • Trade Port Noord
 • 5928 RR Venlo
 • Nederland

u moet dit onmiddellijk en in elk geval uiterlijk 14 dagen doen na de dag waarop u ons kenbaar maakt dat u de overeenkomst wilt herroepen. Aan de deadline is voldaan als u de Producten terugstuurt voordat de periode van 14 dagen is verstreken. Wij dragen de kosten voor het terugsturen van de Producten. U bent alleen aansprakelijk voor enige waardevermindering van de Producten die voortvloeit uit handelingen, anders dan noodzakelijk om de aard, kenmerken en werking van de Producten vast te stellen.

Recht om Premier-lidmaatschap te herroepen
U hebt het recht om zonder opgave van reden binnen 14 dagen uit deze overeenkomst te stappen. De herroepingstermijn vervalt na 14 dagen vanaf de dag dat we u een e-mail sturen waarin wordt bevestigd dat u Premier-lid bent geworden.

Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons op de hoogte brengen van uw beslissing om dit contract te herroepen door middel van een ondubbelzinnige schriftelijke of telefonische verklaring.

U kunt contact met ons opnemen via:

 • Adres:
 • Just Fabulous GmbH
 • Schlesische Straße 38
 • 10997 Berlijn
 • Duitsland

 • E-mail: [email protected]

 • Telefoon: 085 888 44 91 (NL) or 07 848 20 40 (BE)

U kunt dit herroepingsformulier gebruiken, maar dit is niet verplicht.

Om aan de termijn voor herroeping te voldoen, volstaat het wanneer u uw mededeling inzake de uitoefening van het herroepingsrecht toestuurt voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Gevolgen van herroeping
Indien u deze overeenkomst herroept, beëindigen wij uw Premier-lidmaatschap. Als u uw Premier-lidmaatschapsbijdrage hebt betaald tijdens de herroepingstermijn en u geen gebruik hebt gemaakt van de Premier-voordelen tijdens uw huidige Premier-lidmaatschapsperiode, zullen we de premie voor het volledige lidmaatschap volledig vergoeden. Anders geven we u een gedeeltelijke terugbetaling op basis van uw gebruik van Premier-voordelen tijdens die lidmaatschapsperiode. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie hebt verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins hebt ingestemd. Voor dergelijke terugbetaling worden geen kosten in rekening gebracht.

Doe onze stijlquiz om van Premier lid voordelen te kunnen genieten!
Ben je al lid?