Gemakkelijke levering & retournering

Levering en eventuele verzendkosten zijn gebaseerd op het subtotaal van je bestelling, berekend na eventuele kortingen. Je subtotaal wordt als volgt berekend:

Subtotaal Bedrag Verzendkosten
vanaf €69

GRATIS via standaard levering
3-5 werkdagen
Premier leden genieten van onbeperkt gratis levering op alle bestellingen

tot €69 4,95€ via standaard levering
3-5 werkdagen
Premier leden genieten van onbeperkt gratis levering op alle bestellingen

Opmerking: wij verzenden niet buiten Nederland en België.

Vanaf het moment dat je bestelling wordt verwekt, ontvang je via e-mail een tracking nummer. Je kan je bestelinformatie en tracking informatie ook vinden in je JustFab account onder je Bestelgeschiedenis.

Retour & Ruilen
Als je omwille van enige reden niet tevreden bent met je selectie, kan je deze altijd retourneren of ruilen. JustFab biedt 3 retour manieren aan: (1) retour voor een JustFab krediet; (2) wisselen voor een ander item; (3) retour voor volledige terugbetaling*.

Voor retour in ruil voor een JustFab krediet of een ander JustFab item
Je hebt tot 60 dagen na ontvangst de tijd om een item te ruilen of the retourneren in ruil voor een JustFab krediet. Het kan tot 14 dagen na ontvangst van het geretourneerde item duren om je krediet terug op je rekening te plaatsen. Sommige items maken deel uit van een speciale aanbieding en komen daarom niet altijd in aanmerking voor retour. Gelieve per item te kijken of deze behoort tot een speciale aambieding.

Voor terugbetaling:
Je hebt tot 14 dagen na ontvangst de tijd om je item te retourneren voor terugbetaling. De terugbetaling zal worden gerealiseerd op dezelfde manier als de betaling. Het kan tot 14 dagen na ontvangst van het geretourneerde item duren om je geld terug op je rekening te plaatsen.

Retour richtlijnen
Wij raden je aan je schoenen te proberen in een gebruiksvriendelijke omgeving om de schoenen niet te beschadigen. Handtassen, juwelen en accessoires moeten intact en met alle stukken worden geretourneerd. Apparel en oorbellen moeten onegedragen worden geretourneerd met alle bevestigde tickets.

Hoe kan ik ruilen?

 1. Voor het ruilen of retourneren van jouw artikelen, gelieve telefonisch contact op te nemen met onze Fashion Consultants op 085 888 44 91. Geef de Fashion Consultant het nummer van jouw bestelling (Order ID) van het artikel dat je wilt retourneren. Je ontvangt vervolgens een email van DPD met instructies over hoe je jouw artikel kunt retourneren en een link om het retour label te printen. Wanneer je meer dan één artikel wilt ruilen of retourneren, geef dan ieder nummer van de bestelling (Order ID) door aan onze Fashion Consultant.

 2. In de mail is een “Retour Label” link te vinden. Klik op deze link en print jouw retour label.

 3. Verpak jouw artikel(en) in de originele verpakking en stop ze in dezelfde doos als waarin jouw pakketje werd bezorgd. Plak het retour label op de doos. Gebruik en verwijder of verberg de labels van de bezorging die nog op de doos zitten.

 4. Bekijk in de e-mail de link van de “DPD Service Point” locaties. Breng jouw retourpakket naar het dichtstbijzijnde DPD Service Point

 5. Zodra wij de artikelen in het magazijn ontvangen, ruilen of retourneren wij ze. Alle artikelen die worden geruild of geretourneerd moeten aan de volgende voorwaarden voldoen:

  • We kunnen alleen artikelen accepteren die we opnieuw kunnen verkopen. Als je overweegt om een paar schoenen te retourneren, adviseren we je om de schoenen te proberen op gebruiksvriendelijke ondergrond (bijvoorbeeld tapijt).

  • Handtassen, sieraden en andere accessoires moeten intact en met alle items worden geretourneerd. Oorbellen mogen niet zijn gedragen.

  • Jouw retour moet bestaan uit de onbeschadigde doos, de originele verpakking en alle eventuele andere accessoires of extra’s die met jouw pakket zijn geleverd.

  • Het niet voldoen aan deze voorwaarden kan ons het recht ontlenen om vergoeding bij jou te claimen.

*Bonuspunten gerelacioneerd met je bestelling zullen bij retour terug worden afgetrokken van je account.


Doe onze stijlquiz om van Premier lid voordelen te kunnen genieten!
Ben je al lid?