Shop with confidence: free returns and exchanges within 60 days of purchase.
Gemakkelijke levering & retournering

Levering en eventuele verzendkosten zijn gebaseerd op het subtotaal van je bestelling, berekend na eventuele kortingen. Je subtotaal wordt als volgt berekend:

Subtotaal Bedrag Verzendkosten
vanaf €39

GRATIS via standaard levering
2-4 werkdagen
Premier leden genieten van onbeperkt gratis levering op alle bestellingen

tot €39 4,95€ via standaard levering
2-4 werkdagen
Premier leden genieten van onbeperkt gratis levering op alle bestellingen

Opmerking: wij verzenden niet buiten Nederland en België.

Vanaf het moment dat je bestelling wordt verwekt, ontvang je via e-mail een tracking nummer. Je kan je bestelinformatie en tracking informatie ook vinden in je JustFab account onder je Bestelgeschiedenis.

Retour & Ruilen
Als je omwille van enige reden niet tevreden bent met je selectie, kan je deze altijd retourneren of ruilen. JustFab biedt 3 retour manieren aan: (1) retour voor een JustFab krediet; (2) wisselen voor een ander item; (3) retour voor volledige terugbetaling*.

Voor retour in ruil voor een JustFab krediet of een ander JustFab item
Je hebt tot 60 dagen na ontvangst de tijd om een item te ruilen of the retourneren in ruil voor een JustFab krediet. Het kan tot 14 dagen na ontvangst van het geretourneerde item duren om je krediet terug op je rekening te plaatsen. Sommige items maken deel uit van een speciale aanbieding en komen daarom niet altijd in aanmerking voor retour. Gelieve per item te kijken of deze behoort tot een speciale aambieding.

Voor terugbetaling:
Je hebt tot 14 dagen na ontvangst de tijd om je item te retourneren voor terugbetaling. De terugbetaling zal worden gerealiseerd op dezelfde manier als de betaling. Het kan tot 14 dagen na ontvangst van het geretourneerde item duren om je geld terug op je rekening te plaatsen.

Retour richtlijnen
Wij raden je aan je schoenen te proberen in een gebruiksvriendelijke omgeving om de schoenen niet te beschadigen. Handtassen, juwelen en accessoires moeten intact en met alle stukken worden geretourneerd. Apparel en oorbellen moeten onegedragen worden geretourneerd met alle bevestigde tickets.

Hoe kan ik ruilen?

Voordat u de retourzending start:

Zorg ervoor dat u de producten alleen hebt gedragen om ze te proberen en dat u ze volledig en in hun oorspronkelijke staat terugstuurt, intact en zonder schade. Bovendien moeten alle labels nog steeds aan het item bevestigd zijn. We behouden ons het recht voor om schadevergoeding te eisen voor waardeverlies als gevolg van onjuiste behandeling van de producten.


U kunt uw retourzending eenvoudig en snel online registreren:

Ga naar uw account, klik op 'bestellen en retourneren', kies uw bestelling en klik op 'retourneren starten', selecteer het item dat u wilt retourneren en klik op 'Doorgaan'. U kunt nu kiezen om het item terug te sturen om het om te ruilen of het aankoopbedrag terug te krijgen.

 

Hierna:

    • Ga naar de website van Bleckmann.
    • Geef uw gegevens op en klik op „Submit”.
    • Kies uw land en klik op „Submit”; aan het einde van het proces wordt een afdrukbare PDF-kopie van uw retourlabel voor u gemaakt.

U kunt nu uw label afdrukken via de link die wij u hebben verstrekt of via de kopie die u per e-mail ontvangt.

 

Tenslotte:
Zet uw retourzending af bij het dichtstbijzijnde PostNL/bpost Point.

 

*Bonuspunten gerelacioneerd met je bestelling zullen bij retour terug worden afgetrokken van je account.