JustFab
JUSTFABWist je dat de meeste warenhuizen schoenen verkopen voor 5X MEER dan de productieprijs? Wij vinden dat niet eerlijk. En jij? Bij JustFab leveren wij design kwaliteit tegen geweldige prijzen. Hoe? Heel simpel. Door de tussenpersoon te elimineren en rechtstreeks te werken met dezelfde fabrikanten van je favoriete modemerken, leveren wij schoenen van dezelfde kwaliteit, exclusief van JustFab, en slechts voor een fractie van de normale verkoopprijs.

Wij zeggen vaarwel tegen de tussenpersoon en zijn absurde markups. In plaats daarvan, ontwerpen en produceren wij onze eigen schoenen en verkopen ze exclusief bij JustFab. Nieuwe modellen worden maandelijks rechtstreeks verzonden voor slechts €39,95.

WORD NU JUSTFABONTWORPEN IN LA
Met ons JustFab hoofdkantoor in Los Angeles, hebben wij rechtstreeks toegang tot alle nieuwste modetrends door ons team van Hollywood Stylistes, insiders en trendsetters. Onze maandelijke collecties zijn altijd up-to-date, met een frisse mix van gedurfde stijlen, sexy sandalen, klassieke laarsen en leuke handtassen voor onze fashionistas. Ontworpen in Los Angeles voor alle modebewuste vrouwen, is JustFab een eersteklas shopping ervaring tegen een onweerstaanbare prijs.