Koop goedkope Jeans online| -75% VIP korting* | JustFab Shop

NEW VIP MEMBER EXCLUSIVE | 50% OFF YOUR FIRST ITEM

Welke stijl past bij jouw persoonlijkheid?

Wil je meer? Doe dan deze korte stijltest. Dan laten we je nog meer sandalen zien en maken onze stylisten een inschatting van jouw persoonlijke stijl zodat ze een persoonlijke boutique voor jou kunnen samenstellen!

DOE DE TEST
Jeans
Vind de perfecte spijkerbroek voor jouw figuur
De perfecte spijkerbroek vinden is niet altijd gemakkelijk. Met de ideale pasvorm creëer je een zandlopersilhouet à la Kim Kardashian of laat je je benen slanker lijken zodat je rondingen beter in balans zijn. Ons team van stylisten heeft voor elk figuur de perfecte spijkerbroek gevonden. Klaar voor je nieuwe spijkerbroek?
Bij een zandloperfiguur... Een recht gesneden spijkerbroek zonder wassing is voor jou ideaal. Of licht of donker, met een beetje ruimte in de zoom zijn jouw rondingen perfect in balans.
Als je klein bent... Skinny jeans zorgen voor een recht figuur en laten je nog wat kleiner tonen. Probeer in plaats daarvan eens een nonchalante boyfriendjeans of combineer jouw skinny met een wijd shirt. En vergeet je high heels niet!
Als je groot bent... Flare jeans met wassing zijn hot! Het effect van de wassing geeft jouw lange benen de ideale contouren.
Voor grote maten... Stretch en structuur zijn jouw vrienden. Een spijkerbroek met een hoge band zorgt bovendien voor een platte buik. Onze tip: kies voor een donkere wassing, dan lijken je benen slanker!